Polityka prywatności - SYNERGIAgroup

Polityka prywatności - SYNERGIAgroup

 

Administrator danych osobowych

 
Informujemy, iż administratorem Państwa danych osobowych podanych w celu uzyskania odpowiedzi, zawarcia współpracy (w tym danych kontaktowych, takich jak: imię, nazwisko, adres e-mail, numer telefonu, adres zamieszkania itp.) jest SYNERGIAgroup Sp. z o.o. z siedzibą w Obornikach Śląskich.
 

Cel oraz czas przetwarzania danych osobowych

Państwa dane osobowe są przetwarzane przez firmę SYNERGIAgroup Sp. z o.o. w oparciu o różne podstawy prawne oraz różnych celach, w tym w szczególności:
dane kandydatów do pracyzgodnie z wyrażoną przez kandydata zgodą na ich przetwarzanie w ramach jednego lub kilku (przyszłych) procesów rekrutacyjnych na to samo stanowisko.
dane pozyskane za pomocą formularzyw oparciu o uzyskaną od Państwa zgodę, w celu adekwatnym do formularza (odpowiedź na pytanie przesłane przez formularz kontaktowy, realizacje usługi) przez okres 4 lat od dnia ostatniego kontaktu w sprawie określonej w formularzu lub do czasu wycofania przez Państwa w/w. zgody 
dane pozyskane do przygotowania i realizacji umowygdyż są niezbędne do realizacji usługi oraz w celu informowania o ewentualnych zmianach, które mogą Państwa zainteresować, do czasu zrealizowania usługi, ustania współpracy lub wycofania przez Państwa zgody, jednakże w przypadku danych przetwarzanych dla celów podatkowych, rachunkowych itp. – do czasu określonego w przepisach prawnych 
 

Polityka prywatności

             Mają Państwo prawo dostępu do swoich danych gromadzonych w firmie SYNERGIAgroup Sp. z o.o. oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych oraz cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych w dowolnym momencie poprzez kontakt z naszą firmą. Jeżeli uznacie Państwo, że wasze dane są przetwarzane niezgodnie z przepisami prawa, mają Państwo prawo wnieść skargę na nasze postępowanie do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
 
           Mając na uwadze bezpieczeństwo powierzonych danych zapewniamy, iż nasze bazy danych są odpowiednio zabezpieczone przed wglądem osób trzecich i dostępem z zewnątrz. Odbiorcami Państwa danych są upoważnieni pracownicy/współpracownicy firmy SYNERGIAgroup Sp. z o.o, którzy w celu wykonania swoich obowiązków mogą otrzymać do nich dostęp.
 
          Państwa dane osobowe mogą być przekazywane innym podmiotom przetwarzającym dane osobowe (np. dostawcy systemów informatycznych i usług IT, urząd pocztowy itp.) na zlecenie SYNERGIAgroup Sp. z o.o. na podstawie umowy powierzenia przetwarzania danych.
 
         Jak większość stron internetowych, również strona firmy SYNERGIAgroup Sp. z o.o. może wykorzystywać cookies. Służą one identyfikacji przeglądarki podczas korzystania z serwisu, dzięki czemu wiemy, jaką stronę wyświetlić oraz możemy dostosować treści oferowane przez SYNERGIAgroup Sp. z o.o. do Państwa indywidualnych preferencji. 
 
         Podanie przez Państwo danych osobowych jest dobrowolne, nie wynika z obowiązku prawnego, jednakże w przypadku odmowy dostępu do danych firma SYNERGIAgroup Sp. z o.o. nie będzie mogła odpowiedzieć na Państwa pytania, wysłać oferty lub zrealizować usługi.
 
 
Z poważaniem
Zarząd SYNERGIAgroup Sp. z o.o.
 
y
 

Tel. 601 837 351

Polityka prywatności  

biuro@synergiagroup.eu

 
 
 
Wszelkie prawa zastrzeżone 2017 - 2020 SYNERGIAgroup                                                                                                                    
Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.

OK, rozumiem lub Więcej Informacji
Informacja o Cookies
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
OK, rozumiem